Restaurant de Merckt
Cafe restaurant de Merckt
Uiteten TielRestaurant tielRestaurant TielRestaurant tiel

Restaurant de Merckt

Zie onze menukaart

Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen in ons restaurant.

Uit eten in Tiel? Bent u in Tiel op zoek naar een gezellig, sfeervol restaurant waar u romantisch met uw partner, gezellig met de hele familie of zakelijk met relaties kunt genieten van de lekkerste gerechten? Dan bent u bij De Merckt aan het juiste adres!

Naast het oude en vertrouwde café, waar u nog steeds kunt borrelen of genieten van een hapje, heeft eigenaar Richard van Baal, Restaurant De Merckt in Tiel gerealiseerd. De oud-bruine stijl van het café is doorgetrokken naar het restaurant en voelt als een warme woonkamer waar u heerlijk kunt genieten van een wijntje, lunch of diner.

U vindt ons op het gezelligste horecaplein van Tiel en onze gastheer Stef en de rest van het team zorgen ervoor dat u zich als gast helemaal thuis voelt. Daarnaast laten onze chef koks Bert en Peter u kennis laten maken met de verrassingen uit onze keuken en zorgen zij ervoor dat u met een tevreden en voldaan gevoel naar huis gaat.

Lunch
Tijdens de lunch serveren wij luxe broodjes en soepen, maar ook onze welbekende tosti’s. Voor een lekkere gezonde salade of warme maaltijd bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Diner
Vanaf 17.00 uur staan onze tafels gedekt voor het diner en kunt u kiezen uit diverse vlees-, vis of vegetarische gerechten. Vraagt u ook eens naar de specialiteit van onze kok.

High Tea
De nieuwe manier om gezellig met uw vriendinnen of collega’s van de lekkerste hapjes te genieten onder het genot van een kopje thee. Wij verwelkomen u graag voor een heerlijke high tea bij restaurant De Merckt in Tiel.

Terras
Met mooi weer is het prima vertoeven op ons uitgebreide terras. Onze gigantische parasols bieden een heerlijke beschutting tegen de zon, maar zijn ook voorzien van terrasverwarming voor de koelere avonden of de wintermaanden. Ook kunt u heerlijk bij de openhaard zitten met een warme kop chocolademelk.

Arrangementen
Heeft u iets te vieren? Ook voor uw bruiloft, zoveeljarig bestaan, herdenken, overleggen met collega’s, high tea , high wine, of andere feestjes is Restaurant De Merckt de plek!

Dinerbon
Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan een De Merckt-dinerbon cadeau! De bonnen zijn al verkrijgbaar vanaf € 10,-.

Openingstijden & Contact
Wij staan maandag en donderdag t/m zondag van 12.00 tot 22.00 uur voor u klaar. Heeft u nog vragen of wensen dan kunt u altijd even langskomen of contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Telefoonnummer: 0344 – 75 08 74, e-mail: info@demerckt.nl.