Restaurant de Merckt
Cafe restaurant de Merckt
restaurant tielrestaurant tielrestaurant tielrestaurant tielrestaurant tiel

Café de Merckt

Het gezelligste Café van Tiel

Welkom bij Café de Merckt! De plek in Tiel om gezellig te borrelen of lekker te swingen met vrienden, familie of collega’s.

U kunt ons vinden midden op het horeca Plein van Tiel en ons team staat zeven dagen per week voor u klaar….!!!

We hebben alles in huis voor een geslaagde borrel, gezellige oud/bruine inrichting, bitterballen, A-merken en vriendelijke medewerkers die u op uw wenken bedienen.

Naast Heineken bier kunt u bij ons ook terecht voor diverse speciale bieren. Op de tap o.a. Straffe Hendrik, La Chouffe, Celis White, Palm, Wieckse Witte, Rose bier en Jillz. Deze zomer een heerlijk witbiertje Paulaner. Ook hebben wij diverse bieren op de fles en heerlijke wijnen.

Bij Café de Merckt kunt u naast lekker borrelen ook een hapje eten zowel lunch als diner. Probeert u onze overheerlijke tosti’s, broodjes, uitsmijters of de specialiteiten van de koks eens.

Vrijdag en zaterdag na 22.00 uur draaien onze Dj’s de beste hits, van de jaren 90 tot de top 40 en zorgen ze voor sfeer, gezelligheid en laten u een avond beleven die u nooit meer vergeet…..!

Met de zomer in het vooruitzicht kunt u bij ons ook prima op het terras vertoeven. De Merckt beschikt op dit moment over 240 zitplaatsen. De enorme parasols zijn voorzien van terrasverwarming voor de wat koele avonden maar bieden ook een heerlijke beschutting tegen de zon.

Nog een klein stukje historie. Café De Merckt is al ruim 30 jaar een begrip in Tiel. In 1983 opgericht door Hans van Wamel in 1992 overgenomen door zijn broer Wim van Wamel en sinds 2002 in handen van de huidige eigenaar Richard van Baal.

Wij hopen u te mogen verwelkomen bij DE MERCKT…………